Auteur: Job

Auteur: Job

Een gereedschapkenner en liefhebber.
Wij testen gereedschap van alle soorten categorieën en merken. Zo vind je gemakkelijk de beste keuze voor jouw gebruikssituatie. Veel plezier bij het lezen!

De Beste Accuboormachine: Koopadvies en Top 10 in 2023

In dit artikel

Er zijn heel veel verschillende accuboormachines op de markt. Niet alleen zijn er veel verschillende merken, ook per merk zijn er veel verschillende soorten. Hoe weet je waar je op moet letten bij de aanschaf van een accuboormachine? Hoe weet je welke accuboormachine het beste past bij welke klus? En welke boormachine past het beste bij jou? 

In dit artikel vind je de stappen die je kan nemen om tot de aankoop te komen van een accuboormachine die goed bij jou en de gebruikssituatie past. Wij helpen jou door het net even iets makkelijker te maken, met onze accuboormachine top 10 voor het jaar 2023.

checkmark

Premium artikel

Het artikel dat je nu leest is een premium artikel en wordt elke week nagelopen om het up-to-date te houden.

Onze Best Beoordeelde Accuboormachines

BESTE KOOP

DeWALT DCD791D2
DeWalt DCD791D2 accuboormachine

PROFESSIONEEL

Makita DHP485RFJ
Makita DHP485RFJ

BUDGET

Black+Decker BDCDD12BAFC-QW​
Black+Decker BDCDD12BAFC-QW


In ons onafhankelijke onderzoek testen, reviewen en beoordelen wij het beste gereedschap. Lees hier meer over ons onderzoek proces. Mocht je via onze link een aankoop doen, dan kunnen wij hier mogelijk commissie over verdienen. Dit waarborgt de continuïteit van deze site!

Beste Accuboormachine - Top 10

10. Black & Decker BDCDC18BAFC

Waarom we fan zijn: 
De BDCDC18BAFC is een lichtgewicht accuboormachine met krachtige batterij, en dus ideaal voor de thuis-klusser.

Black en Decker is een merk dat al sinds 1910 bestaat en een gerenommeerde naam is op het gebied van gereedschap. De  BDCDC18BAFC-QW accuboormachine is een van de nieuwere soorten boren van dit merk. Deze boor bevat een krachtige 18V batterij, dus voldoende batterijvermogen om iedere klus te klaren. Een groot voordeel van deze boor is dat je ruim 100 accessoires erbij krijgt. Hierdoor heb je voor alle soorten werkzaamheden de vereiste opzetstukjes. Tevens krijg je er een luxe koffer bij.

Aangezien deze boor een heel licht apparaat is, is hij ideaal om te gebruiken voor de ietwat hoger gelegen plekken. De accuboormachine werkt op hout, metaal, gips en metselwerk. Deze Black en Decker accuboormachine is zeer geschikt voor de thuis-klusser die regelmatig aan de slag moet met een boor. 

Voordelen

Nadelen

Productspecificaties

Batterijspanning: 18V
Batterijcapaciteit: 1,5 Ah
Klopfunctie: ja
Max. koppel: 30 Nm
Max. toerental: 650 rpm

Video

Black-Decker BDCDC18BAFC

Bekijk verschillende aanbieders

9. Bosch PSB 1800 LI-2

Waarom we fan zijn: 
Deze accuboormachine heeft en uitgebreide accessoire set en is geschikt voor zwaardere klussen. 

Op nummer 9 staat de Bosch PSB 1800 LI-2. De accuboormachine komt met een handige box met ruim 240 accessoires, wat deze populair maakt onder hobby klussers. Deze Bosch accuboormachine heeft genoeg kracht om je te voorzien van allerlei (ook zwaardere) soorten boorwerkzaamheden. Dankzij de werkverlichting kan je ook in slecht verlichte ruimtes nog goed zien. Het licht draait namelijk altijd mee richting de plek van het boren.

Dankzij de meegeleverde opzetstukjes ben je altijd voorzien van de benodigde bits, schroeven en boortjes. Van alle accuboormachines in deze top 10 heeft de Bosch PSB 1800 de meeste opzetstukjes. Je kunt de accuboormachine gebruiken op diverse versnellingen en dankzij de klopfunctie is het zelfs mogelijk om door steen en tegels heen te boren. We vinden dit daarom de beste accuboormachine voor de mensen die grote of zwaardere klussen willen verrichten.

Voordelen

Nadelen

Productspecificaties

Batterijspanning: 18V
Batterijcapaciteit: 1,5 Ah
Klopfunctie: ja
Max. koppel: 38 Nm
Max. toerental: 1350 rpm

Video

Bosch PSB 1800 LI-2

Bekijk verschillende aanbieders

8. Makita DDF453SFE

Waarom we fan zijn:
Een professioneel apparaat met 2 sterke, afwisselbare accu’s.

De Makita DDF453SFE is een accuboormachine met een boorcapaciteit van ruim 36 mm. Dit houdt in dat deze accuboormachine goed gebruikt kan worden voor de grotere boorgaten. Dankzij de bijgeleverde accessoires kan op elke soort ondergrond geboord en geschroefd worden. Bij aankoop van deze boor krijg je 2 accu’s geleverd, waardoor er tijdens een klus tussen de accu’s gewisseld kan worden zonder tijdsverlies. De accu is in verhouding tot andere modellen vrij groot. 

Het apparaat weegt ongeveer anderhalve kilo, waardoor deze machine handig te gebruiken voor ook hoger gelegen plekken. Wij vinden dit een professionele, prettige en lichte boormachine die voor een groot scala aan werkzaamheden gebruikt kan worden. Voor metaal werkt deze boor goed, maar met name voor hout en kunststof vinden we dit een fijne accuboormachine.

Voordelen

Nadelen

Productspecificaties

Batterijspanning: 18V
Batterijcapaciteit: 3,0 Ah
Klopfunctie: nee
Max. koppel: 42 Nm
Max. toerental: 1300 rpm

Video

Makita DDF453SFE accuboormachine

Bekijk verschillende aanbieders

7. Metabo BS 18 Quick

Waarom we fan zijn: 
Een goede boor voor een zachte prijs met lange accuduur. 

Deze Metabo accuboormachine heeft een opvallend lange accuduur. Met de Ultra M accu kan je lange tijd achtereen klussen zonder dat je accu leeg raakt. Dankzij de extra accu kan je snel wisselen en gelijk weer verder gaan zonder onderbrekingen. De Metabo accuboormachine weegt niet veel, dus is makkelijk mee te nemen.

De boorcapaciteit is in tegenstelling tot de Makita boor op nummer 8 iets lager, het is dan ook een accuboormachine die geschikter is voor de wat kleinere gaten en werkzaamheden. Dankzij de bijkomende bits heb je altijd alles bij de hand om gaten te maken, te boren en om schroeven te draaien in diverse soorten materialen. In metaal doet deze boor het minder goed, echter is deze wel heel goed te gebruiken voor hout.

Voordelen

Nadelen

Productspecificaties

Batterijspanning: 18V
Batterijcapaciteit: 2,0 Ah
Klopfunctie: nee
Max. koppel: 48 Nm
Max. toerental: 1600 rpm

Video

Metabo BS 18 Quick accuboormachine

Bekijk verschillende aanbieders

6. Makita DF457DWE

Waarom we fan zijn: 
Een krachtige boor geschikt voor elke klus, ook zware en lastige (schroef) klussen.

De Makita DF457DWE is een goede accuboormachine voor de geoefende klusser die grote gaten moet boren. Dankzij de capaciteit van de boor van ruim 36 mm kom je zelfs door dik hout en steen. De maximale koppel van dit apparaat bedraagt maximaal 42 Nm, waardoor de boor over genoeg kracht beschikt voor het vastdraaien van diverse soorten schroeven, ook zware en zelfs vastgeroeste schroeven.

Bij aankoop van de boor krijg je een koffertje met verschillende soorten bits en boorkoppen. Door het grote aantal opzetstukken kan deze accuboormachine vrijwel voor elke klus gebruikt worden. Wij vinden deze boormachine daarom heel geschikt voor de ervaren klusser die net wat meer power nodig heeft. Omdat dit een krachtig apparaat is, heeft deze boormachine wel een wat grotere omvang. Het gewicht valt ons daarbij met 1,7 kg nog best mee.

Voordelen

Nadelen

Productspecificaties

Batterijspanning: 18V
Batterijcapaciteit: 1,5 Ah
Klopfunctie: nee
Max. koppel: 42 Nm
Max. toerental: 1400 rpm

Video

Makita DF457DWE specificaties

Bekijk verschillende aanbieders

5. DeWalt DCD771C2-QW

Waarom we fan zijn: 
Deze boor is licht en comfortabel, maar wel heel krachtig. Uitgebreide set met extra accu en vele bits.

Wij vinden de DeWalt DCD771C2-QW een erg goed apparaat. Hij weegt maar anderhalve kilo, echter heeft hij wel genoeg capaciteit om gaten te maken van ruim 30 mm in hout. De maximale koppel van 42 Nm maakt deze DeWalt accuboormachine erg geschikt voor gemiddeld tot zwaarder schroefwerk. We raden deze boormachine met name aan voor de klusser die net even een wat krachtiger apparaat wil, maar ook opzoek is naar een comfortabel gewicht.

De accuboormachine bevat een automatische spindelvergrendeling, heeft diverse snelheden en je krijgt er een extra accu bij. De handige koffer die bij deze boor zit levert daarnaast vele extra bits, waardoor je voor elk type schroefwerk het juiste gereedschap hebt.

Voordelen

Nadelen

Productspecificaties

Batterijspanning: 18V
Batterijcapaciteit: 5,0 Ah
Klopfunctie: ja
Max. koppel: 65 Nm
Max. toerental: 1900 rpm

Video

DeWalt DCD771C2-QW accuboormachine

Bekijk verschillende aanbieders

4. Bosch GSR 18-2-LI Plus

Waarom we fan zijn: 
Een professionele, betrouwbare en zeer krachtige accuboormachine. Geschikt om grote gaten mee te boren.

Dit is een boormachine voor de meer professionele klusser en wat ons betreft echt een aanrader. Hij heeft een zeer compact en robuust frame. Het apparaat heeft een boorcapaciteit van maximaal 38 mm, waardoor deze boor grote gaten kan boren. Dankzij het softgrip handvat ligt hij prettig in de hand, al is hij wel wat aan de zware kant.

De maximale koppel van deze accuboormachine bedraagt 63 Nm. Door deze grote draaikracht kunnen alle soorten schroeven zonder probleem worden vastgedraaid. Bij deze boor worden geen extra bits of boren meegeleverd. De Bosch GSR 18-2-Li Plus vinden wij dan ook meer geschikt voor de fanatieke klusser of de professional.

Voordelen

Nadelen

Productspecificaties

Batterijspanning: 18V
Batterijcapaciteit: 2,0 Ah
Klopfunctie: nee
Max. koppel: 63 Nm
Max. toerental: 1900 rpm

Video

Bosch GSR 18

Bekijk verschillende aanbieders

3. Makita DHP482RTJ

Waarom we fan zijn: 
Een krachtige en duurzame boormachine met veel power en goede machine-accu balans.

Deze Makita accuboormachine is een van de beste accuboormachines die je maar kunt vinden in het jaar 2023. De Makita DHP482RTJ accuboormachine is erg krachtig. Met ruim 38 mm aan boorcapaciteit en een hoge maximale koppel van 65 Nm is hij een flink stuk krachtiger dan de Makita boor op nummer 6.

Onze ervaring is dat de grote accu van 5 Ah genoeg sap in de batterij heeft om de meeste klussen er in één keer mee te kunnen afmaken. Wij zijn tevreden over de machine-accu balans. De boormachine blijft tijdens gebruik op kracht en constanter in zijn toeren. Dit is ook zo bij zwaardere belasting. Bovendien zit er ook een klopfunctie op deze Makita accuboormachine. Om deze redenen beoordelen we deze boormachine dan ook beter dan die hierboven. Daarnaast is het gebruik van de boor comfortabel vanwege de softgrip.

Voordelen

Nadelen

Productspecificaties

Batterijspanning: 18V
Batterijcapaciteit: 5,0 Ah
Klopfunctie: ja
Max. koppel: 65 Nm
Max. toerental: 1900 rpm

Video

Makita DHP482RTJ

Bekijk verschillende aanbieders

2. DeWalt DCD996P2

Waarom we fan zijn: 
Een prettige boor met hoge maximale koppel, een extra accu en acculadingsindicator.

Met de DeWalt DCD996P2 kun je gemakkelijk door allerlei soorten materiaal heen boren dankzij het klopboormechanisme. Hierdoor kun je ook door steen en beton boren. Je kunt gebruik maken van 3 verschillende snelheden om te boren zonder jouw materiaal te beschadigen. De maximale koppel is met 95 Nm de hoogste in de lijst. De boor heeft 11 koppelstanden.

Het boren zelf gaat vrij stabiel dankzij de tweede handgreep en een softgrip. Bitwissels vonden wij eenvoudig uit te voeren met gebruik van de volledig metalen 13mm snelspanboorhouder met hoge klemkracht en automatische spindelvergrendeling. De gaten die je kunt boren variëren van 15 en 16 mm in metaal en beton tot 55 mm in hout. Er worden twee XR Li-ion 5,0 Ah accu’s meegeleverd met acculadingsindicator. Hierdoor zie je precies wanneer het weer tijd is om de accu’s op te laden.

Voordelen

Nadelen

Productspecificaties

Batterijspanning: 18V
Batterijcapaciteit: 5,0 Ah
Klopfunctie: ja
Max. koppel: 95 Nm
Max. toerental: 2000 rpm

Video

DeWalt DCD996P2

Bekijk verschillende aanbieders

1. DeWalt DCD796P2

Waarom we fan zijn: 
We zijn echt onder de indruk van deze boormachine: zeer krachtig, met 15 koppelstanden en boorgaten tot maximaal 40 mm. 

Welverdiend op nummer 1: de DeWalt DCD796P2. Deze boor bevat met zijn sterke borstelloze motor genoeg kracht om alles te kunnen doen. Door middel van de 18 volt batterij kan je voor een ontzettend lange periode boren zonder dat je bang hoeft te zijn voor een lege accu. Het is een professioneel en kwalitatief apparaat. De maximale koppel is ruim 70 Nm, je kunt zonder problemen grote schroeven vastzetten in de muur. Tip van ons: let goed op met de spantang, je moet deze met veel kracht vastdraaien, omdat anders het bitje eruit kan vallen. 

Deze accuboormachine heeft een prettig LED licht met zaklamp functie, hierdoor is het altijd mogelijk om door te werken. Bij aankoop krijg je er een handig bits houdertje bij. Het was een moeilijke keuze tussen deze en de nummer 2. Uiteindelijk kwam het aan op gebruiksgemak en vonden wij deze accuboormachine prettiger werken. De DeWalt DCD796P2 vinden wij daarom de nummer 1 van het jaar 2023!

Download hier de gebruikshandleiding.

Voordelen

Nadelen

Productspecificaties

Batterijspanning: 18V
Batterijcapaciteit: 5,0 Ah
Klopfunctie: ja
Max. koppel: 70 Nm
Max. toerental: 2000 rpm

Video

DeWalt DCD791D2 accuboormachine

Bekijk verschillende aanbieders

Beste Professionele Accuboormachine: Makita DHP485RFJ

Waarom we fan zijn: 
Een stevige en krachtige boormachine. Wij vinden deze boor zeer geschikt voor grote klussen. 

Als je al zeker weet dat je een grote klus moet verrichten, dan raden wij aan om voor de Makita DHP485RFJ te gaan. Deze accuboormachine wordt geleverd met een 100-delige bits en boren set. Je kan dus gelijk aan de slag en hebt voor ieder type klus het juiste boormateriaal. De maximale boorcapaciteit in hout is 38 mm, maar ook in ander materiaal kan deze boor grote gaten boren.

De batterij heeft genoeg inhoud om je voor een lange tijd van kracht te voorzien. Wel is hij aan de zware kant, het is dus echt een accuboormachine voor een professionele klusser die zwaar geschut in moet zetten. Voor kleine werkzaamheden is deze accuboormachine ietwat aan de  zware kant. Erg fijn is ook dat deze accuboormachine een klopfunctie heeft.

Download hier de gebruikshandleiding.

Voordelen

Nadelen

Productspecificaties

Batterijspanning: 18V
Batterijcapaciteit: 3,0 Ah
Klopfunctie: ja
Max. koppel: 50 Nm
Max. toerental: 1900 rpm

Video

Makita DHP485RFJ

Bekijk verschillende aanbieders

Beste Goedkope Accuboormachine: Black+Decker BDCDD12BAFC-QW

Waarom we fan zijn: 
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Geschikt voor de thuis klusser met minder intensieve klussen.

Naar onze mening is de BDCDD12BAFC-QW van Black en Decker de beste goedkope accuboormachine van het jaar 2023. Deze boormachine weet op een zeer prettige manier kracht en kwaliteit te combineren, en dat voor een lage prijs.

Deze boor is natuurlijk minder krachtig dan een professionele boor, maar wel geschikt voor meer eenvoudige huis, tuin en keuken klussen. De boor komt daarnaast met ruim 100 accessoires. Daarom wat ons betreft de beste accuboormachine voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare, maar kwalitatieve boor!

Download hier de gebruikshandleiding.

Voordelen

Nadelen

Productspecificaties

Batterijspanning: 10,8V
Batterijcapaciteit: 1,5 Ah
Klopfunctie: nee
Max. koppel: 26 Nm
Max. toerental: 550 rpm

Video

BlackDeckerBDCDD12BA

Bekijk verschillende aanbieders

Compleet overzicht: Beste Accuboormachines Per Merk

Compleet overzicht: Beste Boormachines Per Type

Wat is de Accuboormachine Top 10 volgens anderen?

Wat is een goede accuboormachine?

Een goede accuboormachine is elektrisch aangedreven gereedschap dat je kan gebruiken om mee te schroeven en boren. Om te bepalen of een accuboormachine goed is, let je op het voltage, het aantal versnellingen, het toerental en de maximale koppel van het apparaat. Zie in onze “Tips bij aanschaf van jou accuboormachine” rubriek per onderdeel uitgebreid beschreven waar je op moet letten om te bepalen of een accuboormachine goed is.

Waar moet je op letten bij het kopen van een accuboormachine?

Er zijn vele verschillende uitvoeringen van accuboormachines: schroefboormachines, klopboormachines en boorhamers. Om te bepalen welke accuboormachine jij nodig hebt, moet je letten op een aantal verschillende zaken: welke accuboormachine past bij welke klus? Hoeveel kracht vereist de klus? Wil je een lichte accuboormachine of maakt het gewicht niet uit? Welke accu wil je? Vind je extra accessoires belangrijk? En ten slotte: wat is de prijs kwaliteit verhouding? Als je al deze vragen hebt beantwoord ben je al een heel eind. 

Wat doe je met een accuboormachine?

Met een accuboormachine kan je schroeven en gaten boren. Het voordeel ten opzichte van een boormachine zonder accu is dat je met een accuboormachine niet beperkt wordt door kabels.

Wat kost een accuboormachine?

Je hebt een enorme range van prijzen waarbinnen je een accuboormachine kan kopen. In onze top 10 is de goedkoopste al verkrijgbaar voor net onder de 100 euro, maar er zijn ook accuboormachines van boven de 400 euro verkrijgbaar.

Welk merk is beter? Makita of DeWalt?

Uit ons onderzoek naar de beste accuboormachine van 2023 is gebleken dat DeWalt de beste accuboormachine heeft op dit moment. Echter is dit een moment opname en betekent het niet dat dit volgend jaar ook zo zal zijn. Makita en DeWalt zijn beide goede merken die topkwaliteit gereedschap maken. 

Tips bij aanschaf van jouw accuboormachine

Het is belangrijk om eerst te kijken naar de diverse kenmerken die van belang zijn om een accuboormachine te kopen. Deze kenmerken hebben vooral betrekking op de techniek en de kracht binnen in het apparaat, al kunnen ze ook te maken hebben met de bijkomende producten die je bij jouw aankoop krijgt. Door deze eisen langs te lopen en bij jezelf na te gaan wat voor soort werkzaamheden je wilt verrichten met het gereedschap is het een stuk eenvoudiger om orde te scheppen in de chaos en een goede accuboormachine te vinden.

Het voltage van het apparaat

Het voltage is het eerste waar je naar zal moeten kijken. De accu die in de boor zit zal zorgen voor een bepaald mate van spanning. Je raadt het al, deze spanning heeft voltage. Het is voor de lichtere werkzaamheden niet nodig om een accuboormachine te vinden met het meest hoog mogelijke voltage. Dit kan zelfs averechts werken: als je namelijk een boor alleen maar nodig hebt voor kleine gaten dan zullen de krachtige boren in de meeste gevallen net iets te heftig zijn. Waar moet je dan aan denken? Als je niet in metaal of steen hoeft te boren maar alleen in hout aan de slag zal gaan dan kan je dit zien als lichte werkzaamheden. Voor sterke metalen of bakstenen is het beter om te kijken naar een apparaat die toch iets meer voltage in pacht heeft. Het is verstandig om het voltage te bekijken in combinatie met de diameter van de boor. Bij een lichte boor zal je meestal gaten kunnen boren die maximaal 22 mm bedragen, voor de grote klussen zal de boor toch wel minimaal 30 mm breed moeten kunnen boren. Een goede vuistregel om te onthouden: de maximale boordiameter min 6 mm geeft een optimaal gebruik.

Versnellingen, toerental en de koppel

We zien bij de meeste accuboormachines een tweetal versnellingen. De versnelling met het lage toerental in combinatie met een hoge koppel is geschikt voor het schroefwerk, het hoge toerental in combinatie met een lage koppel is daarentegen weer bedoelt voor het boren. Het is aan te raden om altijd te gaan voor een accuboormachine die beide versnellingen heeft, op deze manier heb je namelijk een apparaat in handen wat je voor diverse doeleinden kunt gebruiken. Al moet je er wel rekening mee houden dat deze boren dan ook weer een stukje duurder zijn. Als je niet al te veel geld uit wilt geven en van jezelf weet dat je niet al te vaak de accuboormachine gaat gebruiken dan volstaat het in de meeste gevallen om 2 versnellingen te kiezen. Toch een enorme verbouwing op de planning staan? Er zijn zelfs diverse modellen te verkrijgen die nog meer versnellingen bevatten, dit is handig voor de mensen die uiterst precies te werk willen gaan bij het schroef- en boorwerk.

Accutechnologie

Niets is vervelender dan dat je wilt beginnen met klussen om er vervolgens achter te komen dat de accuboormachine helemaal leeg is. Het is dan ook van belang dat je wel even goed kijkt naar de inhoud van de accu, deze is ook wel te herkennen aan de Ampère-uur. Vaak staat er bij Ah, dit is de afkorting voor deze inhoud. Meestal is het zo dat hoe hoger dit nummer is hoe langer je de boor kunt gebruiken voordat deze leeg is. Vergelijk het een beetje met je telefoon, hoe groter de batterij hoe langer je hem kunt gebruiken. Als je iemand bent die vaak een boor nodig heeft dan is het aan te raden om te kijken naar accuboormachines die een Ah hebben van 3 of meer. Wanneer je daarentegen maar een paar keer per jaar een boor nodig hebt dan volstaat een apparaat met een Ah van 1 of 2. Kijk ook zeker even naar de tijd die er nodig is om het apparaat op te laden, diverse accuboormachines maken namelijk gebruik van een snel laad functie. Dankzij deze functie kan je vaak binnen tien tot twintig minuten alweer een volle batterij hebben. Ook is het handig om te kijken naar accuboormachines die je een extra accu leveren, zo kan je langer doorgaan met het apparaat zonder enige onderbrekingen.

Extra’s en accessoires

Als laatste is het belangrijk om te kijken naar de extra’s en de accessoires die er bij de boor zitten. Zo zal je wel voldoende bits moeten hebben als je jouw boor gebruikt voor het uitdraaien en indraaien van schroeven. Er zijn nu eenmaal een hoop soorten schroefjes, door te kiezen voor een boor met diverse soorten bits heb je altijd een opzetstukje wat zal passen. Kijk hier wel even goed naar, wanneer je namelijk een verkeerd bitje gebruikt dn kan hij doordraaien, hierdoor ontstaat er vaak onherstelbare schade aan het bitje. Dit geldt ook zo voor de diverse soorten boren die je kunt gebruiken. Je kunt voor een stenen ondergrond niet dezelfde boor gebruiken als bijvoorbeeld voor hout. Vaak kan je wel een extra setje boortjes en bitjes bijbestellen, doe dit dan ook zeker als jij he meeste uit je boor wilt halen. Bij andere accuboormachines zitten deze bits er al bij geleverd, het is altijd handig om even te kijken naar de set in zijn geheel

Hoe wij Accuboormachines testen

Wij vinden het belangrijk om een zo compleet en objectief mogelijke review te schrijven. We hebben daarom 25 verschillende accuboormachines onderzocht, meer dan 30 uur getest en op basis van objectieve specificaties en onze ervaring een top 10 opgesteld.

We bekijken verschillende facetten om te bepalen wat wij de beste accuboormachines vinden. We kijken onder andere naar de prijs-kwaliteit verhouding, gebruiksgemak, features en functies op het apparaat en beoordelingen en reviews van andere klussers. Wij nemen alles in overweging om tot onze uiteindelijke score te komen. 

Benieuwd naar ons test en review proces? Bekijk het hier!

Contact

Vragen of opmerkingen? Mis je een product in de top 10? Laat het ons weten en neem hier contact met ons op!

Goed advies gekregen?

4.7 / 5. Aantal stemmen 143