Gereedschap-expert.nl

Gereedschap-expert.nl

Dit zijn de 5 beste Metabo Accuboormachines in 2022

Als klusser heb je natuurlijk een erg goede Metabo accuboormachine nodig. Toch is het niet altijd even makkelijk om een boormachine te kopen of online te bestellen. Er zijn namelijk heel veel verschillende soorten en maten beschikbaar en ieder model heeft zijn eigen functionaliteiten. 

De Metabo accuboormachine is een snelle en handige boormachine die met hoge nauwkeurigheid in metaal en hout kan boren. Daarnaast is er vaak ook een lichtje geïntegreerd in de Metabo accuboormachine zodat je altijd en overal een goed zicht hebt op het gebied waar je wil boren. 

Je hebt het waarschijnlijk ook al wel eens meegemaakt dat de boormachine erg warm wordt na langdurig gebruik. Voor optimale warmteafvoer en optimale duurzaamheid word er in de Metabo accuboormachine een robuust tandwiel van gegoten aluminium geïnstalleerd zodat je langer en comfortabel met je boormachine kan blijven werken.

Een bijkomende reden waarom wij zo’n fan zijn van de Metabo accuboormachine is dat de accupacks zowel de capaciteit als de laadstatus weergeven. 

Met Ultra M-technologie biedt een Metabo accuboormachine eveneens een snelle oplaadtijd, hoge en consistente prestaties en zelfs een beperkte garantie van 3 jaar op de accupacks. De complete machine is zo gestructureerd dat hij optimaal kan worden bediend en gebruikt tijdens het werken op verschillende locaties en situaties. Daarnaast zijn de accuboormachines van Metabo ook uitgerust met een rubber zodat het handvat extra grip kan bieden waardoor je veilig kan werken.

Lees ook deze artikelen binnen de categorie accuboormachines:

Metabo accuboormachine - Top 5

Natuurlijk is het niet altijd makkelijk om te weten welke Metabo accuboormachine je nou precies moet kiezen. Er zijn zoveel verschillende keuzes, en ze hebben ieder weer uitstekende functionaliteiten waardoor je ze eigenlijk allemaal wel zou willen kopen. Gelukkig willen wij jou daar graag bij helpen. Wij hebben een Metabo accuboormachine top 5 lijst gemaakt waardoor deze keuze wat makkelijker gemaakt zou moeten worden.

5. Metabo BS 18 LTX BL

De Metabo accuboormachine BS18 LTX Bl is dankzij zijn 18V accuspanning een krachtige machine. Deze accuboor van Metabo beschikt over een brushless motor, hierdoor werkt de motor snel en met maximale efficiëntie bij het schroeven en boren. Het binnenwerk is gemaakt van aluminium persgietwerk. Hierdoor koelt de motor snel af en word de levensduur verlengd. Met de extra bijgeleverde handgreep kan je de machine goed en stevig vast houden bij het zwaardere boorwerk waardoor de veiligheid verhoogd wordt. Hiermee word ook voorkomen dat de boor doorslaat. Bij deze Metabo accuboormachine worden ook een snelwissel boor en een bithouder meegeleverd. 

Hiermee wissel je in een paar tellen je bitje of je boortje, en kan je in no-time verder werken. Aan de onderzijde van de boor zit een praktische riemhaak zodat je als het nodig is je beide handen vrij hebt. Bij de handgreep zit ter hoogte van je duim de knop om te schakelen tussen vooruit en achteruit boren of schroeven. Met slechts een enkele klik kan je dit veranderen. Met de schakelknop bovenop de Metabo accuboormachine kan je makkelijk de boorsnelheid bepalen. De boormachine is gemaakt van lichte materialen wat er voor zorgt dat de machine optimaal te gebruiken is voor de lange werkdagen. De machine word geleverd zonder accu’s en lader. Dankzij de handige opbergbox van Metabo kan je de machine wel veilig van vuil en stof opslaan en makkelijk vervoeren.

4. Metabo BS 18 LTX

De Metabo accuboormachine BS18 LTX is een sterke boormachine op accu. Door de inschakelbare Impuls-functie kan je makkelijk aanboren op gladde oppervlaktes, of schroeven uitdraaien. In de machine zit ook een geïntegreerde overbelastingsbeveiliging. Hierdoor word de motor tegen oververhitting beschermt. Met de extra bijgeleverde handgreep kan je de machine goed vast houden bij het zware boorwerk. Hiermee word ook voorkomen dat de boor doorslaat. Aan de onderzijde van het handvat zit een werklicht, hierdoor kan je als het donker is zonder enige problemen duidelijk zien wat je aan het doen bent. 

Aan de onderzijde van de Metabo accuboormachine zit een praktische riemhaak zodat je als het nodig is je beide handen vrij hebt. Bij de handgreep zit ter hoogte van je duim de knop om te schakelen tussen vooruit en achteruit boren of schroeven. Met slechts een enkele klik kan je dit veranderen. Met de schakelknop bovenop de Metabo Accuboormachine kan je makkelijk de boorsnelheid bepalen. De booras heeft een binnen-zeskant waardoor je niet perse een bithouder nodig hebt als je wilt schroeven. De machine wordt geleverd met twee krachtige 18V 5.2Ah accu’s en een oplader. Door de twee accu’s kan je werken met de ene terwijl de andere op de lader licht. En heb je altijd een volle accu. Dankzij de handige opbergbox van Metabo kan je de machine veilig van vuil en stof opslaan en makkelijk vervoeren.

3. Metabo BS 18 LT BL Q

De Metabo accuboormachine BS18 LT is een sterke boormachine op accu. Door de inschakelbare Impuls-functie kan je makkelijk aanboren op gladde oppervlaktes, of schroeven uitdraaien. Deze accuboor van Metabo beschikt over een brushless motor, hierdoor werkt de motor snel en met maximale efficiëntie bij het schroeven en boren. Het binnenwerk is gemaakt van aluminium persgietwerk. Aan de onderzijde van het handvat zit een werklicht, hierdoor kan je als het donker is zonder enige problemen duidelijk zien wat je aan het doen bent. Aan de onderzijde van de Metabo accuboormachine zit een praktische riemhaak zodat je als het nodig is je beide handen vrij hebt. 

Je kunt ook jouw bitjes vastmaken aan de riemhaak zodat je deze altijd bij de hand hebt. Bij de handgreep zit ter hoogte van je duim de knop om te schakelen tussen vooruit en achteruit boren of schroeven. Met de schakelknop bovenop de Metabo accuboormachine kan je makkelijk de boorsnelheid bepalen. De booras heeft een binnen-zeskant waardoor je niet perse een bithouder nodig hebt als je wilt schroeven. De machine word geleverd met twee krachtige LiHD 18V 4.0Ah accu’s en een oplader. Door de twee accu’s kan je werken met de ene terwijl de andere aan het opladen is waardoor je altijd een volle accu hebt. Dankzij de handige opbergbox van Metabo kan je de machine veilig van vuil en stof opslaan en makkelijk vervoeren.

2. Metabo BS 18 LTX BL Q I

De Metabo accuboormachine BS18 LTX BL Q I is een krachtige boormachine op accu. Door de inschakelbare Impuls-functie kan je makkelijk aanboren op gladde oppervlaktes, of schroeven uitdraaien. Deze accuboor van Metabo beschikt over een brushless motor, hierdoor werkt de motor snel en met maximale efficiëntie bij het schroeven en boren. Het binnenwerk is gemaakt van aluminium persgietwerk wat ervoor zorgt dat de warmte makkelijk afgevoerd word. Bij deze Metabo accuboormachine wordt ook een snelwissel boor en een bithouder meegeleverd. Hiermee wissel je in een paar tellen je bitje of je boortje, en kan je in no-time verder werken. Aan de onderzijde van de boor zit een praktische riemhaak zodat je altijd even je handen vrij kunt hebben voor iets anders. 

Bij de handgreep zit ter hoogte van je duim de knop om te schakelen tussen vooruit en achteruit boren of schroeven. Met slechts een enkele klik kan je dit veranderen. Met de schakelknop bovenop de Metabo accuboormachine kan je makkelijk de boorsnelheid bepalen. Dankzij de Ultra-M-Technologie word de accu optimaal benut wat zorgt voor een lange levensduur. Aan de onderzijde van de machine bevind zich een praktisch werklicht, wat precies op de kop van de boor gericht is. Hierdoor kan je ook als het donker is zonder problemen doorwerken. De machine word geleverd zonder accu en lader, dus zorg dat je deze zelf bijbestelt. Door de MetaLoc koffer van Metabo kan je je machine veilig van stof en vuil opbergen. Samen met je andere koffers.

1. Metabo SB 18 LTX Quick set

De Metabo accuboormachine SB18 LTX Quick is een krachtig en compleet klopboorset. Met de extra bijgeleverde handgreep kan je de machine goed vast houden bij het zware klopboorwerk. Hiermee word ook voorkomen dat de boor doorslaat. Dankzij de klopboor functie is deze machine optimaal te gebruiken voor het zwaardere boorwerk voor in onder andere steen en beton. Deze accuklopboormachine van Metabo beschikt over een brushless motor, hierdoor werkt de motor snel en met maximale efficiëntie bij het schroeven en boren. Het binnenwerk is gemaakt van aluminium persgietwerk waardoor dit ook stevig is. 

Dankzij de inschakelbare Impuls functie kan je makkelijk aanboren op gladde oppervlaktes of vastzittende schroeven verwijderen. Bij deze Metabo accuboormachine worden ook een snelwissel boor en een bithouder meegeleverd. Hiermee wissel je in een paar tellen je bitje of je boortje, en kan je in no-time verder werken. Door het geïntegreerd werklicht kan je als het donker is makkelijk zien waar je aan het boren of schroeven bent. Hierdoor kan je ’s avonds laat ook gewoon nog doorwerken. De machine word geleverd in een mooie opbergbox met drie accu’s en een lader. De accu’s zijn 18V 4,0 Ah. Door deze drie accu’s heb je altijd een volle accu om mee door te werken. Op de accu bevind zich een capaciteitsaanduiding, hierdoor kan je makkelijk zien hoe vol de accu nog is. Dankzij de handige opbergbox kan je de Metabo accuboormachine veilig van vuil en stof opslaan.

Lees ook:

Geraadpleegde bronnen