Gereedschap-expert.nl

Gereedschap-expert.nl

Dit zijn de 5 beste Beko Wasmachines in 2022

Wat is er nu lekkerder dan in frisse kleding rondlopen of onder een schoon dekbed liggen? Precies, helemaal niets! Maar daarvoor moet je wel een goedwerkende wasmachine in huis hebben. Met een Beko wasmachine ben je ervan verzekerd dat jouw wasgoed altijd schoon de kast in gaat. Een Beko wasmachine is voorzien van de nieuwste technologie zodat je jouw was schoner dan ooit tevoren krijgt. Zo zijn er bijvoorbeeld wasmachines met een Steam Cure-technologie waardoor vieze vlekken zachter worden en gemakkelijk te verwijderen zijn. Dit is vooral handig voor gezinnen met kinderen, of als je gewoon een knoeikont bent. Daar is natuurlijk ook helemaal niets mis mee.

Wanneer je een Beko wasmachine gaat kopen moet je wel letten op de trommelinhoud. Je wilt natuurlijk niet elke dag een was aan moeten zetten. Grote gezinnen hebben vaak een trommelinhoud van minimaal 8-10 kilogram nodig om alles in één keer te kunnen wassen. Het is ook wel zo fijn als de energielabel een beetje voordelig is zodat je aan het einde van het jaar niet een enorme eindafrekening krijgt. Misschien kun je zelfs wel iets terug krijgen door de kosten die je met een goede energielabel bespaart! Als er extra functies op de Beko wasmachine zitten, dan is dit ook wel fijn. Zo weet je zeker dat je al de viezigheid van jouw kleding af kunt krijgen en de kleding weer schoon de kast in gaat.

Lees ook:

Beko wasmachine - Top 5

Je hebt een nieuwe wasmachine nodig en bent bij het merk Beko terecht gekomen. Om wegwijs te raken in hun aanbod hebben wij voor jou een top 5 samengesteld om met behulp van een duidelijk overzicht jouw keuze te vergemakkelijken.

5. Beko WTV7740A1

De eerste Beko wasmachine die we voor jou uit hun aanbod hebben geselecteerd, is de Beko WTV7740A1. Je kunt gebruik maken van maar liefst 15 vooringestelde programma’s die elk type was op de meest toepasselijke manier schoon krijgen. Met de Home Whiz functie kun je door middel van een app, die via bluetooth verbinding maakt met de machine, op afstand je wasprogramma bij voorkeur instellen. Je kan de tijdsduur controleren zodat je niet elk kwartier naar de wasmachine hoeft te rennen om te controleren of de was klaar is. De app laat je ook toe nieuwe programma’s te downloaden, zodat je toepasselijke programma’s kunt draaien voor je delicate was, knuffels of lingerie.

De Steam Cure-technologie bewerkt voor het wassen de vlekken met stoom waardoor het vuil zachter wordt en gemakkelijker te verwijderen is. Je wasgoed kreukt minder waardoor strijken makkelijker wordt. Er is ook een handige startuitstel functie die je toelaat de wasmachine in te stellen, maar pas de was klaar heeft wanneer jij er tijd voor hebt.

Deze Beko wasmachine werkt op een koolborstelloze motor. De motor verbruikt weinig energie en is duurzaam. Het is een heel stille motor met maximaal 72 decibel. De wastrommel heeft een laadvermogen van 7 kg. Het is echt een diverse wasmachine vanwege het grote aanbod aan programma’s die dan ook nog eens uitgebreid kunnen worden via de app.

4. Beko WTV8740BSC1

De volgende Beko wasmachine die we bespreken is uitgerust met een aantal extra zuinige voordelen. Om te beginnen werkt deze wasmachine op de Pro Smart Inverter-motor. Dankzij de borstelloze motor is de wasmachine uiterst efficiënt, duurzaam en stil. Standaard zitten er in deze Beko wasmachine enkele handige functies verwerkt, zoals de voorgenoemde startuitstel functie die het mogelijk maakt je machine in te stellen, maar dan kan je gezellig relaxen. De machine begint pas te draaien tijdens de gekozen uren, bijvoorbeeld tijdens uren met lagere energie kosten. Wat deze Beko wasmachine op vlak van energie nog extra aantrekkelijk maakt is de beladingssensor. Door middel van de automatische wasprogramma-selectie kan je gerust zijn dat de wasmachine zuinig draait en geen energie verspilt wanneer de trommel niet helemaal volgeladen is.

Net als bij de vorige Beko wasmachine zit ook hier de Steam Cure technologie in verwerkt. Deze behandelt de vlekken met stoom en maakt het vuil zachter waardoor de machine de was makkelijker schoon krijgt. Bovendien kreukt je wasgoed minder. Strijken wordt dus aangenamer of zelfs overbodig.

Bij deze Beko wasmachine is er echter nog een extra handig programma voorzien. Het Stain Expert programma verwijdert 24 verschillende soorten vlekken zoals bijvoorbeeld koffie, ketchup, chocolade, make-up of bloed zonder ook maar enige voorbehandeling. De motor produceert maximaal 74 decibel en is dus nog steeds uiterst stil. Het laadvermogen is met 8 kg net iets groter dan bij het vorig besproken model.

3. Beko WTV7712BLS1

Voor wie in een klein huis of appartement woont biedt deze Beko wasmachine de oplossing. Je kan er ook net iets meer van verwachten dan van de voorgaande modellen. De borstelloze Pro Smart Inverter motor is ook in deze uitvoering aanwezig en werkt dus uiterst efficiënt en energiezuinig. De motor is duurzaam, stil en in deze versie is het zelfs mogelijk om bijna elk wasprogramma te verkorten, wat dan weer zichtbaar wordt op je energierekening.

Bij deze uitvoering vind je de Steam Cure vlekkenbehandeling weer terug. Je hoeft je wasgoed dus niet eerst te behandelen, want de stoom helpt om het vuil te verzachten en het wordt gemakkelijker verwijderd. Je wasgoed kreukt ook minder. Het Stain Expert programma zorgt voor een uiterst grondige reiniging van 24 soorten vlekken. Je hoeft je bij deze wasmachine dus ook geen zorgen te maken om vlekken zoals koffie, ketchup, chocolade, make-up, of bloed.

Waar deze Beko wasmachine wel een stapje voor heeft op de twee voorgaande modellen is het Xpress superkort 14 minuten-programma. Niet alle kleding heeft een intensieve wasbeurt nodig en soms is een snel wasje al voldoende. Met dit programma krijg je 2 kg wasgoed schoon in 14 minuten. Dit lijkt misschien niet zo veel, maar 2 kg wasgoed staat gelijk aan bijvoorbeeld 20 T-shirts.
Het laadvolume van deze Beko wasmachine bedraagt 7 kg en de motor produceert maximaal slechts 72 decibel. Deze wasmachine is dus ideaal voor in appartementen of kleinere huisjes in de stad.

2. Beko WTE11744XDOS

Dit is de grootste Beko wasmachine uit onze selectie. Hij heeft een wasvermogen van maar liefst 11 kg en een vulopening van 30 centimeter. Ook in dit model vind je de Pro Smart Inverter motor terug. Deze motor is 50% meer energiebesparend en 3 keer stiller dan een gemiddelde wasmachine. De motor bevat een uniek detectiesysteem voor ongelijke verdeling en dit verlengt de levensduur van de wasmachine. Deze zuinige Beko wasmachine heeft ook een Autodose systeem, je kiest de vuilgraad van je was, je vult het reservoir met wasmiddel en wasverzachter, de wasmachine doet de rest. Zo bespaar je niet alleen op je energierekening, maar ook op de aanschaf van wasmiddelen.

Bij deze Beko wasmachine zijn 16 programma’s inbegrepen waaronder handwas, hemden, wol en enkele speciale programma’s zoals anti-kreuk en Hygiene+. Er is ook een nachtstand voorzien, een trommelreiniging en de startuitstelfunctie.

Dit is de eerste Beko wasmachine in deze lijst met de energiebesparende Aquawave technologie. Met behulp van een set peddels en een speciaal ontworpen trommelpatroon, wordt een golfvormige beweging gecreëerd die het wasgoed zachtjes laat bewegen. Dit geeft de kleding meer ruimte en er wordt dus minder kracht uitgevoerd op de gevoelige stukken, hierdoor blijft je favoriete kledij langer meegaan.

Als laatste grote voordeel biedt deze Beko wasmachine het Daily Express programma. Dit programma laat toe om in slechts 28 minuten een volle lading wasgoed te wassen op 30 graden. Met zijn grote vulcapaciteit is deze wasmachine ideaal voor grote gezinnen. Het Daily Express programma zorgt er voor dat een wasbeurt snel geklaard is en weinig tijd in beslag neemt in het drukke gezinsleven. Deze wasmachine is met 74 decibel nog steeds heel stil.

1. Beko WTE 10734 XDOS

Deze Beko wasmachine heeft een uitstekende energieklasse en is voorzien van een automatisch watercontrolesysteem. Het systeem past de hoeveelheid water automatisch aan op de waslading. Dit zorgt voor een optimaal wasresultaat zonder waterverspilling. Natuurlijk heeft deze Beko wasmachine de ondertussen bekende Pro Smart Inverter motor die efficiënt, duurzaam en stil is. De Aquawave technologie is ook geïnstalleerd, wat allemaal bijdraagt aan de uitstekende energieklasse.

In deze uitvoering zit een AutoDosing systeem dat voor ongeveer 23 beurten automatisch de perfecte hoeveelheid wasmiddelen verdeelt. U vult heel eenvoudig de bakjes en de wasmachine bepaalt hierna zelf de juiste hoeveelheid wasmiddel, wasverzachter en water. Dit systeem bespaart u tijd, geld en energie.

Het grootste voordeel van deze Beko wasmachine en een van de redenen waarom hij op nummer 1 staat is de Cool Clean technologie. Deze technologie staat u toe om een was te draaien op 20 graden met de prestaties van een wasbeurt op 40 graden. Dit zorgt voor een energiebesparing van maar liefst 75 %.

Het laadvermogen van deze Beko wasmachine bedraagt 10 kg en is dus zeker geschikt voor grotere gezinnen. Er is ook een kinderbeveiligings-optie. Wanneer u dit activeert, kunnen de kinderen de instellingen niet meer veranderen wanneer de machine aan het draaien is. Met een normaal geluidsniveau van 76 decibel is dit de luidste wasmachine uit deze top 5, maar met zijn uitstekende energieklasse is deze Beko wasmachine terecht de nummer 1, vraag maar aan het milieu.

Geraadpleegde bronnen