Gereedschap-expert.nl

Gereedschap-expert.nl

Dit zijn de 5 beste Zanussi Drogers in 2022

Als je op zoek bent naar een nieuwe droger, dan heb je vast wel een Zanussi droger voorbij zien komen. Misschien heeft het gelijk je interesse gewekt, of misschien heb je er helemaal geen aandacht aan geschonken. Hoe dan ook, een Zanussi droger is zeker een apparaat om te overwegen. Het merk Zanussi staat bekend om zijn huishoudelijke producten, en een Zanussi wasdroger is dan ook van topkwaliteit.

In dit artikel willen wij jou graag kennis laten maken met de 5 beste Zanussi drogers die in 2022 beschikbaar zijn. Wij hebben zorgvuldig onderzoek verricht om te kijken welke drogers precies het beste zijn. Hierbij hebben wij gekeken naar de energieklasse waar de Zanussi droger in valt, maar ook de verschillende programma’s en technieken die gebruikt zijn. Natuurlijk hebben we ook rekening gehouden met de prijs zodat je niet te diep in jouw portemonnee hoeft te graaien. 

Lees ook:

Zanussi droger - Top 5

Welke Zanussi droger past het beste bij jouw behoeften? Met deze 5 modellen zal er zeker wel iets tussen zitten wat aan jouw verwachtingen voldoet. We zullen beginnen met de 5e beste Zanussi droger, en eindigen met de absoluut beste Zanussi droger die op dit moment beschikbaar is. Welke Zanussi droger heb jij binnenkort in huis?

5. Zanussi ZDC8200NW

Deze Zanussi droger heeft een vulgewicht van maximaal 8kg en is hierdoor erg geschikt voor een middelgroot huishouden. Ook de deur is extra groot zodat de droge was er erg gemakkelijk uit te halen is. Het condenswater dat vrijkomt bij het drogen wordt standaard opgevangen in de condensbak. Zodra de condensbak volraakt en dus geleegd moet worden, geeft de wasdroger een signaal. Het is ook mogelijk om het condenswater direct af te voeren via de waterafvoer, dan heb je er helemaal geen omkijken meer naar. De hiervoor benodigde afvoerslang wordt niet standaard meegeleverd. Met startuitstel kun je het programma laten starten wanneer jij dat wil. Je kan deze droger laten starten tussen de 3 en 9 uur. Bijvoorbeeld ’s nachts of tijdens de daluren, om energie te besparen, dit scheelt weer in energiekosten.

Deze Zanussi droger heeft wel 8 verschillende soorten droogprogramma’s. Bijvoorbeeld met het strijkvrij programma ben je minder tijd kwijt met het strijken van je was. De XXL-trommel zorgt ervoor dat je per keer een grote hoeveelheid was kunt drogen. Een condensdroger droogt de was op een hoge temperatuur. De vochtigheidssensor meet wanneer jouw wasgoed droog genoeg is, het programma stopt dan automatisch waardoor de droogbeurt nooit langer duurt dan nodig is. Wanneer de droger klaar is geeft hij een geluidssignaal, zodat je precies weet wanneer je de was eruit kan halen. Doordat de deur naar twee kanten open te maken is kan je de droger zeer gemakkelijk plaatsen zoals het jou uitkomt.

4. Zanussi ZDH8345NW

De Zanussi AutoSense warmtepompdroger ZDH8345NW is een gebruiksvriendelijke en erg zuinige Zanussi droger met een inhoud van wel 8 liter. Dus ideaal voor de grotere huishoudens. De droger gaat efficiënt met energie om en heeft je wasgoed binnen no-time weer droog. Een warmtepompdroger is een stuk zuiniger dan een condensdroger en beter voor je kleding doordat dit op een lagere temperatuur gedroogd wordt. Minder kans op slijtage en krimp dus. De Zanussi droger is beschikt over een reverserende trommel. Dat betekent dat de trommel tijdens het drogen twee kanten opdraait. Dit heeft als voordeel dat grote stukken wasgoed minder snel in elkaar draaien. Ook wordt de was hierdoor gelijkmatiger gedroogd, zodat je geen vochtige plekken overhoudt. Met startuitstel kun je het programma vooraf instellen om te starten over 3, 6 of 9 uur, wanneer het jou uitkomt. Bijvoorbeeld ’s nachts of tijdens de daluren, om energie te besparen, dit scheelt weer in energiekosten. 

De Zanussi droger heeft verschillende handige functies. Zo is er het AutoAdjust-systeem. Dit systeem selecteert zelf de juiste droogtijd op basis van het gewicht en de vochtigheid van je wasgoed. Omdat de droogtijd met deze Zanussi droger altijd goed ingesteld staat, verspil je geen energie aan het drogen van een was die eigenlijk al droog is. De Zanussi AutoSense warmtepompdroger heeft in tegenstelling tot veel drogers maar één filter. De deuren zijn naar twee verschillende kanten te openen. Dit ergonomische EasyClean-filter is gemakkelijk schoon te maken. Met het maximale geluid van 67 decibel maakt de Zanussi droger geen storende geluiden als deze aanstaat.

3. Zanussi ZP7330DH

Deze Zanussi droger is zeer zuinig in het gebruik door de warmtepomptechnologie. Een warmtepompdroger is een condensdroger, maar dan een stuk zuiniger. Een warmtepompdroger droogt altijd op een lage temperatuur, dus alle was kan bij elkaar. Door de AutoSense functie op de Zanussi droger detecteert hij wanneer de juiste droog temperatuur is bereikt en bepaalt automatisch de juiste droogtijd. Deze droger valt in energieklasse A+ en heeft een maximaal vulgewicht van 7 kg. Ondanks zijn kleine inhoud is deze dus wel zeer energiezuinig. Door de reverserende trommel gaat het wasgoed minder snel in elkaar draaien, wel zo gemakkelijk bij grotere stukken wasgoed. De AutoSense technologie in deze droger past het energieverbruik en droogtijd aan aan het gewicht van de inhoud. Op deze manier is deze Zanussi droger nog zuiniger. 

 De vochtigheidssensor meet wanneer jouw wasgoed droog genoeg is, het programma stopt dan automatisch waardoor de droogbeurt nooit langer duurt dan nodig is. Deze Zanussi droger is beschikt over een reverserende trommel. Dat betekent dat de trommel tijdens het drogen twee kanten opdraait. Dit heeft als voordeel dat grote stukken wasgoed minder snel in elkaar draaien. Ook wordt de was hierdoor gelijkmatiger gedroogd, zodat je geen vochtige plekken overhoudt. Met startuitstel kun je het programma vooraf instellen om te starten over 3, 6 of 9 uur, wanneer het jou uitkomt. Zo kun je het programma tijdens de daluren laten draaien om energie te besparen, dit scheelt weer in energiekosten aan het einde van het jaar. Doordat de deur naar twee kanten open te maken is kan je de droger zeer gemakkelijk plaatsen op alle plekken in het huis.

2. Zanussi ZDH8300NW

Deze Zanussi droger is zeer zuinig in het gebruik door de warmtepomptechnologie. Het verschil tussen een warmtepompdroger en een condensdroger zit hem in de temperatuur. Een warmtepompdroger droogt altijd op een lage temperatuur, dus alle was kan bij elkaar. Door de AutoSense functie op de Zanussi wasdroger detecteert hij wanneer de juiste droog temperatuur is bereikt en bepaalt automatisch de juiste droogtijd. De vochtigheidssensor meet wanneer jouw wasgoed droog genoeg is, waarna de machine automatisch zal stoppen. Hierdoor draait de Zanussi droger nooit langer dan nodig is. Deze droger valt in energieklasse A+ en heeft een maximaal vulgewicht van 8 kg. Door de reverserende trommel gaat het wasgoed minder snel in elkaar draaien. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijker beddengoed drogen. De AutoSense technologie in deze droger past het energieverbruik en droogtijd aan aan de hoeveelheid kleding. Op deze manier is deze droger nog zuiniger. 

De Zanussi droger detecteert wanneer de juiste temperatuur is bereikt en geeft aan als hij klaar is. Deze Zanussi droger is uitgerust met een reverserende trommel. Dit betekent dat de trommel tijdens het drogen twee kanten opdraait. Dit heeft als voordeel dat grote stukken wasgoed minder snel in elkaar draaien waardoor ze gelijkmatig gedroogd worden. Je zult dus geen vochtige kleding meer hebben. Met startuitstel kun je het programma vooraf instellen om te starten over 3, 6 of 9 uur. Hierdoor kan je de Zanussi droger bijvoorbeeld ’s nachts of tijdens de daluren laten draaien, dit scheelt weer in energiekosten. De deur is naar twee kanten open te maken, dit kun je zelf instellen.

1. Zanussi ZDH8473NW

De beste Zanussi droger is wat ons betreft de ZDH8473NW. Dit is een zeer zuinige wasdroger met een grote inhoud van wel 8kg. Met deze grote inhoud is dit een optimale droger voor een groter huishouden.

Met startuitstel kun je het programma vooraf instellen om te starten over 3, 6 of 9 uur, wanneer het jou uitkomt. Zo kun je de Zanussi droger gemakkelijk aanzetten tijdens de daluren om te besparen op de energierekening. Een warmtepompdroger is een stuk zuiniger dan een condensdroger en beter voor je kleding doordat dit op een lagere temperatuur gedroogd wordt. De kans op slijtage en krimpen wordt hierdoor verkleind. De volledige omkeerbaarheid van de deur van de droger geeft je vier verschillende handgreep mogelijkheden waardoor je de droger neer kunt zetten waar je maar wilt. Zonder te kijken of je deze wel kunt openen. De droger is ook gemakkelijk op een wasmachine te plaatsen. Dankzij het ergonomische EasyClean-filter is er geen tweede filter nodig, zoals bij de meeste drogers. Eén filter, één keer reinigen. Met het maximale geluid van 65 decibel maakt de Zanussi droger geen storende geluiden als deze aanstaat.

Deze Zanussi droger is beschikt over een reverserende trommel. Dat betekent dat de trommel tijdens het drogen twee kanten opdraait. Het wasgoed wordt hierdoor gelijkmatig gedroogd waardoor er naderhand geen vochtige kleding meer zal zijn. De zuinige Inverter-motor is heel efficiënt en duurzaam en levert daarnaast superieure prestaties bij elk droogprogramma. Op deze motor zit maar liefst 10 jaar garantie. De fabrieksgarantie op de Zanussi droger is 2 jaar.

Geraadpleegde bronnen