Over ons

Welkom bij Gereedschap Expert!

Gereedschap Expert is er om jou te voorzien van praktische handleidingen, gereedschap reviews en inspiratie op te doen zodat jij onbezorgd kan klussen. Elke maand helpen we meer dan 100.000 lezers met aankoopadvies en reviews van uiteenlopende soorten gereedschappen en merken. Want hoe weet je nou wat voor jou de beste keuze is?

Ons team van enthousiaste experts is dagelijks met niets anders bezig dan gereedschap en bestaat uit fanatieke klussers die jou graag van advies voorzien. Wij beseffen maar al te goed dat het door de grote hoeveelheid gereedschap merken en aanbod moeilijk kan zijn om het gereedschap te kopen wat bij jouw gebruikssituatie past. Ons doel is om jou te helpen in je zoektocht naar goed gereedschap!

Echte reviews die je kan vertrouwen

We besteden ontzettend veel uren aan het onderzoeken, analyseren en testen gereedschappen om jou te helpen met het aankopen van een gereedschap wat bij jouw gebruikssituatie past. Dat is onze missie!

Wij werken volledig onafhankelijk. Het team van Gereedschap Expert zal nooit producten of services aanbevelen alleen doordat het een bekend merk is of bijvoorbeeld grote advertentie budgetten. Sterker nog, we kijken puur en alleen of het product doet wat het beloofd en goed werkt ten opzichte van gelijksoortige producten in de categorie. Wij werken dus niet in opdracht van gereedschap merken om hun producten aan te bevelen!

Heb je vragen? Ons team van experts staat altijd voor je klaar dus schroom niet om contact met ons op te nemen op de contact pagina.

Affiliate disclaimer

Het onderzoeken en testen van gereedschap, het schrijven van aankoopadviezen voor jou en het onderhouden van deze website is niet gratis, maar het gebruik van gereedschap-expert.nl is voor jou wel gratis!

Om deze website draaiende te houden zijn wij lid van het partnerprogramma en affiliateprogramma van bol.com, Coolblue.nl en Toolmax.nl. Geen van de producten die genoemd worden in één van onze artikelen worden direct door ons verkocht. Het is echter mogelijk dat wij commissie krijgen wanneer er via onze linkjes wat wordt gekocht. Dit heeft echter geen enkele invloed op onze beoordeling en advies over gereedschap in onze artikelen!