Over ons

Welkom bij Gereedschap Expert!

Gereedschap Expert is er om jou te voorzien van praktische handleidingen, gereedschap reviews en inspiratie zodat jij onbezorgd kan klussen. Elke maand helpen we meer dan 100.000 lezers met aankoopadvies en reviews van uiteenlopende soorten gereedschappen en merken. Want hoe weet je nou wat voor jou de beste keuze is?

Ons team van enthousiaste experts bestaat uit fanatieke klussers die jou graag van advies voorzien. Wij beseffen maar al te goed dat het door de grote hoeveelheid gereedschap, merken en aanbod moeilijk kan zijn om het gereedschap te kopen dat het beste bij jouw gebruikssituatie past. Ons doel is om jou te helpen in je zoektocht naar goed gereedschap!

Meet the team

author_job_gereedschapexpert (1)

JOB

Job is de oprichter van Gereedschap Expert en een enorme gereedschapsliefhebber en klusfanaat. Hij heeft in 2018 na lange zoektochten naar het beste gereedschap voor de verbouwing van zijn huis, gereedschap-expert opgericht. Zo hoopt hij anderen te helpen makkelijker een keuze voor het beste gereedschap te maken.

author_willemijn_gereedschapexpert (1)

WILLEMIJN

Willemijn is sinds 2019 onderdeal van het Gereedschap Expert team. Willemijn heeft een achtergrond in copywriting en E-commerce. Toen haar oude Miele wasmachine het begaf en ze op zoek ging naar een nieuwe, bleek dat geen makkelijke opgave. Daarom schrijft ze nu beoordelingen om anderen de moeite te besparen.

Bart

BART

Bart is de nieuwste aanwinst van Gereedschap Expert. Sinds 2021 test en onderzoekt hij alle tuingereedschap voor onze website. Met zijn groene vingers besteed Bart zijn tijd het liefst in de tuin. Hij weet alles over hogedrukspuiten, heggenscharen en grasmaaiers en waar je op moet letten bij de aanschaf.

Contact

Heb jij vragen, aanbevelingen of meningen die je met ons wil delen? Wij horen graag van je! Ons team staat altijd voor je klaar. Neem contact met ons op via onze contact pagina.