Gereedschap-expert.nl

Gereedschap-expert.nl

Dit zijn de 5 beste Beko Koelkasten in 2022

Het is belangrijk om jouw etenswaren goed te bewaren. Tegenwoordig moeten heel veel etenswaren gekoeld en op een donkere plek bewaard worden, en dat is natuurlijk in de koelkast. Maar er zijn zoveel verschillende merken koelkasten op de markt, dat je niet goed weet welke je nu precies moet kiezen. Met een Beko koelkast zit je eigenlijk altijd wel goed. Wij vertellen je graag wat meer over de beste Beko koelkasten die op dit moment beschikbaar zijn.

Beko staat al jarenlang bekend om zijn hoge kwaliteit, en dat is met de Beko koelkast er niet minder op geworden. Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten wanneer je een Beko koelkast gaat kopen. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat de inhoud van de koelkast is – want je wilt natuurlijk genoeg ruimte hebben-, hoeveel energie het apparaat precies gebruikt, en welke functies de Beko koelkast allemaal heeft.

Wij hebben deze dingen, en meer, allemaal meegenomen in ons onderzoek naar de beste Beko koelkast. Na alle specificaties met elkaar te hebben vergeleken, hebben wij een top 5 samengesteld waarvan wij zeker weten dat zij aan jouw behoeften zullen voldoen. We beginnen onze lijst met de nummer 5, en zullen eindigen met de absolute beste Beko koelkast die op dit moment beschikbaar is.

Lees ook:

Beko koelkast - Top 5

Je bent op zoek naar een nieuwe Beko koelkast, maar je wilt niet te veel tijd spenderen aan het uitzoeken welke koelkast de beste is voor jouw noden. Wij hebben een top 5 samengesteld om jou hierbij te helpen, zodat je de juiste keuze kunt maken en snel weer verder kunt.

5. Beko RCSA210K30W

We beginnen bij het meest standaardmodel. Deze Beko koelkast heeft een aantal handige technologieën ingewerkt. Door het speciale verdampingssysteem van Min Frost wordt de ijsafzetting in de vriezer drastisch verminderd. Bevroren voeding wordt zo beter en energiezuiniger bewaard, terwijl je de vriezer minder vaak hoeft te ontdooien.

Met de ledverlichting wordt de Beko koelkast bovenin en bij elk rek met ledlampjes verlicht, zodat je de hele inhoud duidelijk kunt zien. Bovendien is Ledverlichting zuiniger met energie dan standaard verlichting. Aan welke kant de deur van de koelkast moet opengaan, is afhankelijk van de indeling van de keuken. Met de omkeerbare deur kunnen de scharnieren zowel links als rechts worden geplaatst, dus bepaal je zelf naar welke kant de deur opengaat.

Maak je dankzij het veiligheidsglas geen zorgen als je een enorm grote en zware pot in de koelkast wilt zetten. De platen van gehard veiligheidsglas kunnen een gewicht tot 25 kg dragen. Ze zijn beter bestand tegen krassen en scheuren dan onbehandeld glas, zodat je er probleemloos zware dingen op kunt zetten. Deze Beko koelkast heeft 1 plateau en 2 lades voor groenten.

Deze Beko koelkast heeft in de koelruimte 132 liter inhoud beschikbaar en in de vriesruimte 65 liter inhoud. Het is een stille koelkast met een geluidsniveau van slechts 38 decibel. Deze Beko koelkast heeft het nieuwe energielabel F meegekregen, wat gelijk staat aan het oude A+ label. 

4. Beko CSA240K31SN

ook in deze koelkast verwerkt. Dit zorgt voor minder ijsvorming in de vriesruimte, waardoor je voeding beter bewaard blijft en de koelkast minder energie moet verbruiken. Je hoeft de vriezer ook minder vaak te ontdooien. Als extra is dit model aan de binnenkant afgewerkt met een anti-bacteriële laag, zodat je voeding extra hygiënisch bewaard kan blijven. 

Ledverlichting is veel zuiniger dan standaard verlichting. Deze Beko koelkast is volledig ingericht met Ledverlichting waardoor je snel een overzicht hebt van de inhoud in je koelkast. Hierdoor moet je de deur minder lang openlaten en bespaar je weer wat extra energie. De deur is omkeerbaar. Je kan de koelkast dus volledig aanpassen aan jouw keuken.

Ook deze Beko koelkast heeft plateau’s van veiligheidsglas. Je kan dus zonder zorgen het overschot van het avondmaal in de pot laten en deze volledig in de koelkast plaatsen. De plateau’s zijn bestand tegen krassen en scheuren. Dit model is iets groter dan de vorige koelkast en heeft 3 plateau’s en 1 lade voor groenten.

De koelruimte in deze Beko koelkast heeft een inhoud van 142 liter en de vriesruimte beschikt over een inhoud van 87 liter. De koelkast is stil met een geluidsniveau van 38 decibel en beschikt ook over het nieuwe energielabel F.

3. Beko RDSA180K30WN

Dit model Beko koelkast is het kleinste exemplaar in deze lijst. Het heeft als enige koelkast hier de vriesruimte boven de koelruimte zitten. Natuurlijk is deze Beko koelkast ook uitgerust met al de technologieën die je in een koelkast nodig hebt. De Min Frost technologie zit hier ook in verwerkt. Deze technologie zorgt ervoor dat ijsvorming tot een minimum beperkt wordt. Iedereen vindt het vervelend wanneer je iets uit de vriezer neemt en er een hele klomp ijs uit de koelkast valt. Met deze technologie moet je dus veel minder vaak de vriezer ontdooien en uitkuisen waardoor je jezelf een hoop tijd, werk en energie bespaart.

Over energie besparen gesproken, ook deze Beko koelkast heeft de zuinige Ledverlichting. Deze verlicht de gehele koelkast waardoor je snel je producten terug kan vinden en je de koelkast minder lang open moet laten, wat natuurlijk ook weer energie bespaart. Je kan wederom kiezen langs welke kant je de scharnieren installeert, zodat de deur op de meest gepaste manier voor jouw keuken opengaat.

Iedereen heeft soms een onhandig momentje, maar met het veiligheidsglas hoef je niet te panikeren als er een pot uit je handen glipt wanneer je iets in de koelkast plaatst of eruit wil nemen. De geharde plateaus zijn bestand tegen krassen en scheuren en kunnen tot maar liefst 25 kg dragen. Dit model heeft 3 plateaus, 1 lade voor groenten en fruit en 3 rekjes in de deur.

Deze Beko koelkast heeft een koelruimte met 130 liter inhoud en een vriesruimte met 46 liter inhoud. De machine heeft een normaal geluidsniveau van 40 decibel en heeft het nieuwe energielabel F.

2. Beko RCSA240M30WN

De nummer 2 Beko koelkast in deze lijst beschikt over een handige extra technologie om je voeding beter te bewaren, maar we geven even een kort overzicht van de standaard technologieën en functies die in deze Beko koelkast aanwezig zijn. We beginnen natuurlijk terug bij de Min Frost technologie dat ijsvorming voorkomt, waardoor je producten beter bewaard blijven en je meer energie bespaart. 

Ook deze Beko koelkast heeft de energiezuinige Ledverlichting en helpt je dus om je producten snel terug te vinden, zonder al te veel energie te verkwisten. De draairichting van de deur is ook weer aanpasbaar, zodat deze Beko koelkast in elke keuken past. Het veiligheidsglas is kras- en scheurbestand en kan tot 25 kg dragen. Je kan zonder zorgen hele potten met eten bewaren in de koelkast. Dit model heeft in de koelruimte 3 plateaus en 1 lade voor groenten en fruit en in de vriesruimte zijn er 3 vriesvakken beschikbaar.

Wat deze Beko koelkast extra heeft is een 0 graden zone in de koelruimte. Deze zone is optimaal om vlees en vis te bewaren. Op 0 graden kan je vlees en vis veel langer en beter bewaren. 

Dit model heeft in de koelruimte een inhoud van 175 liter en in de vriesruimte een inhoud van 76 liter. Het is een stille koelkast met een geluidsniveau van slechts 38 decibel en heeft het nieuwe energielabel F gekregen.

1. Beko RCSA366K40WN

We zijn aangekomen bij de beste Beko koelkast. Dit model geniet van bijna al de vorige besproken technologieën en functies en heeft zelfs nog een stapje voor. Het is ook de grootste en de meest energiezuinige koelkast in deze lijst. De Beko koelkast RCSA366K40WN heeft dus ook de Min Frost technologie, Ledverlichting, veiligheidsplateaus, een deur met aanpasbare draairichting en een anti-bacteriële laag. Deze Beko koelkast heeft 4 plateaus en 1 lade voor groenten en in de vriesruimte zijn er 3 vriesvakken beschikbaar. 

Wat deze koelkast extra heeft, is de Smooth Fit deuren. Deze gaan niet voorbij het zijpaneel wanneer ze op 90 graden worden geopend. Dit betekent dat je de koelkast gemakkelijk in een hoek van de keuken of naast een wand kunt plaatsen.

Dit model heeft een koelruimte met een inhoud van 223 liter en de vriesruimte heeft een inhoud van 120 liter. Het is een stille koelkast met een geluidsniveau van 38 decibel. Het is ook de milieuvriendelijkste koelkast in deze lijst met het nieuwe energielabel E.

Geraadpleegde bronnen