Gereedschap-expert.nl

Gereedschap-expert.nl

Dit zijn de 5 beste Kärcher Hogedrukreinigers in 2022

Na de winter zien de buitenmeubelen er vaak niet uit. Heel wat mensen grijpen dan ook naar een Kärcher hogedrukreiniger om buitenmeubelen, tegels en zelfs schuttingen te reinigen. Je hebt met een hogedrukreiniger in een mum van tijd namelijk grote oppervlakken schoongemaakt zonder harde chemische producten te gebruiken of schade toe te brengen aan de materialen. 

De Kärcher hogedrukreiniger staat erom bekend erg compact te zijn. Zo kan je de hogedrukreiniger makkelijk even meenemen naar de camping, je tweede verblijf, of door de tuin heen sleuren. In een uurtje heb je een oppervlakte van 60m2 helemaal schoongemaakt met de Kärcher hogedrukreiniger! 

De hogedrukreiniger heeft daarbij ook nog een paar stevige wielen zodat je de Kärcher hogedrukreiniger makkelijk achter je aan kan trekken. De meeste hogedrukreinigers van Kärcher komen daarbij ook nog eens met enkele verschillende opzetkoppen zodat je de beste opzetkop voor de klus kan gebruiken. 

De hogedrukreiniger van Kärcher kan zowel verticaal als horizontaal worden gebruikt voor veelvuldig gebruik. De watergekoelde motor is vastgezet om hoge prestaties te leveren. Ook na enkele uren gebruik warmt de motor niet op zodat de hogedrukreiniger dezelfde goede prestatie kan leveren. Daarnaast hebben de Kärcher hogedrukreinigers ook een handige en ruimtebesparende wateropslag met een geïntegreerd afzuigmechanisme indien je dan toch graag reinigingsmiddelen wil gebruiken.

Kärcher hogedrukreiniger - Top 5

Of je nou tuinmeubelen wil schoonmaken, tuintegels weer wil laten glanzen of een mountainbike wil afspuiten, een Kärcher hogedrukreiniger is een van de beste en snelste manieren om de klus te klaren. Daarom hebben we een mooi overzicht van de beste Kärcher hogedrukreinigers opgesteld zodat ook jij deze lente makkelijk en snel jouw tuin en huis zomerklaar kan maken.

5. Kärcher G 4.10

Doordat deze hogedrukreiniger geen snoer heeft is deze zeer gebruiksvriendelijk en ook op de plekken te gebruiken waar geen goede stroomvoorziening aanwezig is. Met zijn stabiele frame en grote wielen zijn is deze Kärcher hogedrukreiniger ook geschikt voor gebruik op zwaar terrein. Deze is dan ook het ideale hulpmiddel voor het reinigen van aanhangwagens, vrachtwagens, boten, opritten en nog veel meer. De machine word geleverd met twee verschillende spuitlansen. Een spuitlans met roterende straal en één met een vlakke brede straal. De spuitlans met roterende straal is ideaal te gebruiken om zeer hardnekkig vuil te verwijderen in combinatie met de grote watertoevoer van wel 420 liter per uur. 

De andere spuitlans is traploos instelbaar van hogedrukstraal tot lage druk om in combinatie met een reinigingsmiddelen bijvoorbeeld de auto of aanhangwagen schoon te maken. Dit is zeer makkelijk te veranderen door slechts aan de spuitlans te draaien. Deze Kärcher hogedrukreiniger beschikt ook over een zeer fijn geïntrigeerd waterfilter om vuildeeltjes in de pomp te voorkomen. Eventueel is de machine ook nog uit te breiden met enkele accessoires. Onder andere de telescopische lans. Hiermee kan je eenvoudig komen op moeilijk bereikbare plaatsen zoals bijvoorbeeld de 2e verdieping van de woning. Met de roterende wasborstel kun je ideaal gebruiken om gladde oppervlaktes zoals bijvoorbeeld glas of kunststof mee te reinigen. Dankzij de 180° traploos verstelbare hoek aan de handgreep is deze ook ideaal te gebruiken voor bij moeilijk bereikbare plaatsen.

4. Kärcher K4

De Kärcher K4 is een uitstekende Kärcher hogedrukreiniger voor regelmatig gebruik en kan gebruikt worden voor de grotere klussen zoals het schoonmaken van de oprit of je terras. Ook het schoonmaken van je auto is met de Kärcher K4 geen enkel probleem. Doordat de hogedrukreiniger watergekoeld is, heeft deze een zienbare langere levensduur dan een hogedrukreiniger met een luchtgekoelde motor. Tijdens het werken wordt de motor constant gekoeld. Hierdoor kan je ook langer achter elkaar doorwerken. Moet je tussendoor even stoppen, of wil je de hogedrukreiniger opbergen? Dan kun je de hogedrukreiniger eenvoudig parkeren en de lansen en het pistool opbergen in de Kärcher hogedrukreiniger zelf. 

Dankzij de geïntegreerde slanghaspel kan je eenvoudig de hogedrukslang compact opbergen. Met een haspel van wel 6 meter lang kan je met gemak grote oppervlaktes schoonmaken. Dit in combinatie met de grote doorvoer capaciteit van tot wel 420 liter water per uur zorgt ervoor dat je tot wel 30mᒾ kan schoonmaken in slechts een uur tijd. Door de Kärcher ‘Full Control’ functie kan je zelf regelen welke druk je wilt gebruiken. Je kan kiezen uit vier standen zacht, middel, hard of mix. Elke stand is weer geschikt voor een ander doeleind. Het wisselen tussen de standen van de Kärcher hogedrukreiniger doe je gemakkelijk door aan de Vario Power spuitlans te draaien. Op het display van de spuitlans krijg je dan te zien welke druk op dat moment is ingesteld. Met de “mix” functie kan je reinigingsmiddel toevoegen voor een nog beter resultaat. Je bevestigt hiervoor de fles met reinigingsmiddel in de Kärcher hogedrukreiniger. Vervolgens kies je voor de stand “mix” om het direct te mixen met het water.

3. Kärcher K5 Car & Home

De Kärcher Car & Home Hogedrukreiniger is een echte krachtpatser. Deze veelzijdige inzetbare hogedrukreiniger kan worden gebruikt bij het reinigen van tegels, tuinmeubels, auto’s en andere sterk vervuilde oppervlaktes. Ook deze Kärcher hogedrukreiniger beschikt over een watergekoelde motor waardoor tijdens het werken de motor automatisch gekoeld word. Met een haspel van wel 8 meter lang kan je met gemak grote oppervlaktes schoonmaken. Dit in combinatie met de grote doorvoer capaciteit van tot 500 liter water per uur kan je tot wel 40mᒾ schoonmaken in slecht een uur tijd. Dankzij de Multi Jet spuitlans is het niet meer nodig om de lans te verwisselen. Je schakelt eenvoudig tussen vlakstraal, reinigings-middelmodus en roterende straal door alleen maar aan de spuitlans te draaien. 

Bij deze Car & Home hogedrukreiniger van Kärcher hoort ook een speciale Car Kit. Bij deze kit zit een speciale roterende wasborstel een schuimsproeier en een speciaal autoreinigingsmiddel. Het reinigingsmiddel is eenvoudig in de hogedrukreiniger te plaatsen en vervolgens door de stand “mix” te kiezen kan je gelijk aan de slag. Deze Kärcher hogedrukreiniger heeft een grote stabiliteit dankzij het lage zwaartepunt en zijn stevige basis. Deze basis kan ook gebruikt word als tweede draaggreep. Dankzij het compacte formaat en het uitschuifbare handvat is de hogedrukreiniger gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen. Moet je tussendoor even stoppen, of wil je de hogedrukreiniger opbergen? Dan kun je de hogedrukreiniger eenvoudig parkeren en de lansen en het pistool opbergen in het apparaat. Alle onderdelen kunnen gemakkelijk aan de basis van de Kärcher hogedrukreiniger gemonteerd worden bij het opbergen waardoor je altijd alles bij de hand hebt.

2. Kärcher HD 5/15 C Plus

De Kärcher HD 5/15 C Plus is een compacte, lichte en veelzijdig inzetbare koud water Kärcher hogedrukreiniger. Dankzij zijn uitstekende mobiliteit en compacte formaat is de hogedrukreiniger zowel horizontaal als verticaal te gebruiken. Doordat de wielen bij horizontaal gebruik aan de bovenzijde zijn, heeft deze optimale stabiliteit. Het toestel is uitgerust met een geavanceerde toebehoren opberging en is gemaakt voor een lange gebruiksduur. Door de uitschuifbare beugel is het verrijden geen enkel probleem. De Kärcher hogedrukreiniger beschikt over een zeer fijn waterfilter om vuildeeltjes in de pomp te voorkomen. Het waterfilter is groot en zit op een gemakkelijk bereikbare plek wat optimaal is voor het vervangen. Dankzij de lange stroomkabel van 5 meter is er geen verlengsnoer nodig. 

Dit in combinatie met de lange hogedrukslang van wel 10 meter zorgt ervoor dat het geen enkel probleem is om de volledige oprit of het terras in één keer schoon te maken. Deze Kärcher hogedrukreiniger beschikt over de EASY!Force technologie. Met de EASY!Force technologie van Kärcher is het niet meer nodig de hendel van het pistool continu in te knijpen. Met EASY!Force heb je geen problemen meer met defecte afsluiters in je hogedrukpistool die beschadigd raken door vuildeeltjes. De afsluiters bestaat uit keramische kogels met keramische sluitingen die bestand zijn tegen deeltjes die mogelijk schade kunnen veroorzaken. Het pistool heeft hierdoor een langere levensduur dan pistolen met conventionele afsluiters.

1. Kärcher K7

De Kärcher K7 Premium Full Control Home hogedrukreiniger is een zeer krachtige hogedrukreiniger voor regelmatig gebruik en kan gebruikt worden voor de zware klussen. Doordat deze Kärcher hogedrukreiniger watergekoeld is, heeft deze een aanzienbare langere levensduur dan een hogedrukreiniger met een luchtgekoelde motor. Tijdens het werken wordt de motor constant gekoeld. Hierdoor kan je ook langer achter elkaar doorwerken. Moet je tussendoor even stoppen, of wil je de hogedrukreiniger opbergen? Dan kun je de Kärcher hogedrukreiniger eenvoudig parkeren en de lansen en het pistool opbergen in het apparaat. De Kärcher hogedrukreiniger heeft een geïntegreerde slanghaspel waardoor je eenvoudig de hogedrukslang compact kunt opbergen. Met een haspel van wel 10 meter lang kan je met gemak grote oppervlaktes schoonmaken. 

Dit in combinatie met de grote doorvoer capaciteit van tot wel 600 liter water per uur zorgt ervoor dat je tot wel 60mᒾ kan schoonmaken in slecht een uur tijd. Door de Kärcher ‘Full Control’ functie kan je zelf regelen welke druk je wilt gebruiken. Je kan kiezen uit vier standen zacht, middel, hard of mix. Elke stand is weer geschikt voor een ander doeleinde. Op het display van de spuitlans kan je eenvoudig zien welke druk op het moment is ingesteld. Met de “mix” functie kan je reinigingsmiddel toevoegen voor een nog beter resultaat. Je bevestigt hiervoor de fles met reinigingsmiddel in de Kärcher hogedrukreiniger. Vervolgens kies je voor de stand “mix” om het direct te mixen met het water. Dankzij de Multi Jet spuitlans is het niet meer nodig om de lans te verwisselen. Je schakelt eenvoudig tussen vlakstraal, reinigings-middelmodus en roterende straal door alleen maar aan de spuitlans te draaien.

Geraadpleegde bronnen