Alles wat je moet weten over het isoleren van je huis

Een goed geïsoleerd huis biedt een scala aan voordelen, zoals energiebesparing, lagere stookkosten en een comfortabeler leefklimaat. Isolatie kan op diverse manieren worden aangebracht, waaronder spouwmuur- en vloerisolatie. In dit artikel duiken we in deze isolatiemethoden en hun belang voor je woning.

Read More »

De voordelen van aanmaakblokjes en stookhout

Wanneer de winter aanbreekt, verandert het landschap in een betoverend wit wonderland. Echter, de betovering van het seizoen kan snel verdwijnen als je je realiseert dat je niet goed voorbereid bent op de koude temperaturen.

Read More »

Het belang van tuinverlichting

Tuinverlichting is meer dan een decoratief element. Het draagt bij aan de sfeer en veiligheid in je tuin. Juist geplaatste verlichting kan de mooiste aspecten van je tuin benadrukken.

Read More »

Wat is spourmuurisolatie precies?

Een goed geïsoleerd huis is van groot belang voor het behoud van een aangename temperatuur en het verminderen van energieverbruik. Een van de meest effectieve vormen van isolatie is spouwmuurisolatie.

Read More »

Zo monteer jij jouw eigen trapleuning: stappenplan

Trapleuningen zijn een essentieel onderdeel van de trap. Zo zorgen ze niet alleen voor extra veiligheid, maar kunnen ze ook de esthetiek van je interieur verbeteren. Of je nu een bestaande trapleuning vervangt of een nieuwe installeert, het monteren ervan lijkt op voorhand een uitdagende klus.

Read More »

De must-have tuingereedschappen voor elke beginnende tuinier

Heb je onlangs een woning gekocht en komt daar ineens een stuk tuin bij? Of wil je graag meer vrienden en familie helpen bi het onderhouden van de tuin? In beide gevallen ben je waarschijnlijk erg druk op zoek naar de beste must-have tuingereedschappen voor elke beginnende tuinier.

Read More »

Tuingereedschap dat je zeker nodig zult hebben

Als je een tuin hebt en deze goed wilt onderhouden, heb je degelijk tuingereedschap nodig. Welk gereedschap je precies nodig hebt, hangt af van het soort werk dat je gaat doen.

Read More »

Zo ontwerp je een groene tuin

Jouw tuin ziet er netjes uit. Mooie stenen, een leuke tuinset en een speelhoekje voor de kinderen. Toch mist er iets voor jouw gevoel. Je vindt namelijk dat de tuin veel te weinig groen heeft. Gelukkig lees je in dit blog wat jou te doen staan om de tuin groener te maken!

Read More »

Hoe moet je een plafondlamp ophangen?

Heb je een nieuw huis of heeft je woning een nieuwe look nodig? Dan is het licht het belangrijkste dat in orde moet zijn. Een goede verlichting zorgt ervoor dat je gemakkelijk bepaalde handelingen kunt uitvoeren.

Read More »

Manieren om je tuin meer op te fleuren

Haal je gereedschap uit de schuur, het is tijd om aan de slag te gaan met de tuin! Je kunt de tuin op verschillende manieren opknappen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een overkapping of veranda in de tuin, welke je zelf in elkaar zet.

Read More »

Nieuwe keukenkraan uitzoeken

Als je de keuken wilt verbouwen, denk je misschien als eerste aan de kleur van de keukenkasten en het kopen van een vaatwasmachine. Echter, de kraan is minstens zo belangrijk.

Read More »

Klussen in de badkamer

Jouw badkamer is onlangs gerenoveerd. Het ziet er eindelijk uit zoals je lange tijd voor ogen had. Echter, het kan op den duur zo zijn dat er iets kapot gaat of er iets gaat lekken. Je wilt daar natuurlijk op voorbereid zijn, dus daarom lees je in dit blog een aantal tips.

Read More »

Zelf een bloembak maken

Wil je graag de creativiteit in je loslaten en zelf een mooie bloembak voor in de tuin maken? Dan ben je hier op de goede plek.

Read More »

De werkplaats opruimen

Je weet dat de sleutel om georganiseerd te blijven een efficiënte werkruimte is. Het probleem is dat je gemakkelijk overweldigd raakt als je alles op je bureau probeert te ordenen en dingen op tijd gedaan te krijgen.

Read More »